ClixSence

Wednesday, October 1, 2014

Miliki kedai prepaid tanpa pekerja

Inilah peluang anda, benda yang setiap hari anda gunakan..

Wanita keempat terkaya di Indonesia iaitu Ibu Risti meluaskan empayar perniagaan woopit sebagaimana dalam Utusan Malaysia 6/10/2014

Sekiranya anda salah seorang daripada mereka yang masih tercari- cari dan mempunyai sedikit modal... berfikirlah untuk melabur dalam perniagaan ini, Ingat mempunyai sebuah mesin woopit samalah dengan mempunyai sebuah kedai telekomunikasi dan jangan hanya melihat orang lain membuka kedai sementara kita hanya melihat sedangkan kita juga boleh... INGAT perniagaan ini telah dan semakin berkembang, sesiapa sahaja boleh merebut peluang ini sama ada anda warga Malaysia, Singapura atau Indonesia.. semakin hari ia semakin berkembang ke peringkat antarabangsa.

untuk lebih penerangan Whatsapp / sms ke  0139118351 /  0179113274 -faizil 
Tahukah anda dengan Woop It, pekerja2 di Malaysia seperti Indonesia, Bangladesh, Filipina dll boleh menghantar wang kepada orang tua dan saudara mara ditanah air mereka melalui "air time"? Ianya sangat mudah dan menjimatkan bagi mereka. Setiap bulan berjuta2 ringgit dihantar pekerja2 asing kepada kaum keluarga mereka. Selain sebagai mesin untuk tambah nilai pra-bayar, sesetengan negara seperti Indonesia pula, woop-it menjadi mesin untuk membayar bii elektrik dan juga tambah nilai permainan atas talian. Dengan Woop It mereka tidak perlu lagi ke bank dan membayar servis perkihidmatan yang tinggi. Kini daerah Jawa Barat sudah semakin mesra dengan woopit yang di kenali PacPulsa, dalam sedikit waktu lagi seluruh Indonesia akan dimonopoli oleh produk ini bersama jutaan para penggunanya. Sebagai pemilik Woop It, anda akan dibayar 10% komisien + 10sen caj perkhidmatan.

Memang sangat mudah menguruskan Woop It! Cuma monitor traffic di portal sahaja. 24 jam. Nak reload? Mudah dan cepat...bank in duit, faxkan, tak sampai 5 minit,syarikat dah top up. Memang benar lah Woop It ni bukan sahaja memudahkan pelanggan tetapi juga pemiliknya. Tambahan lagi, ia bekerja 24 jam setiap waktu untuk kita. Dengan Woop It, anda tak perlu buat stok balancing, tak perlu rekod atau kira mengira. Anda diberikan portal khas supaya anda boleh memantau transaksi kiosk anda 24jam di mana2 shj. Dengan Woop It, anda tidak perlu pening2 kepala untuk beli beranika stok dengan pelbagai deno. Jadi tak perlu keluarkan modal yang besar. Dengan RM1000.00 modal pusingan, semua telco dan "service provider" boleh di "reload" oleh semua pengguna pelbagai talian....Maxis, Celcom, DiGi dll...semua pun boleh.Woop It boleh di pasang di mana-mana sahaja asalkan lokasinya stategik. Di mana? Sekolah/kolej/universiti, medan selera, restoran mamak yang "hot" dan beroperasi 24 jam, kilang, aparment/pangsapuri dll. Woop It ialah Kiosk Top Up dengan teknologi terkini. Ia menggabungkan semua telco dan "service provider" dalam satu sistem yang sangat mudah dan pantas. Hotlink, DiGi, Celcom, XOX, OkTel, Merchantrade, International Airtime Transfer dan pindahan kredit. Semuanya ada di Woop It.Woop It ini ada satu kelemahan. Ia sangat kecil berbanding kiosk yang biasa terdapat di pasaran, tetapi ia juga sangat berat. Saiznya hanya lebih kurang sebesar telefon awam dengan berat 32kg! Bagaimanapun inilah kelebihannya...sangat sukar untuk dibawa lari...

Ikuti 6 langkah mudah ini untuk top up hand phone anda:
1. Pilih bahasa...BM, BI atau Mandarin
2. Pilih perkhidmatan..Hotlink, DiGi, Celcom atau lain2
4. Masukkan no. mobil anda
5. Masukkan wang kertas/syiling
6. Terima sms dlm masa kurang drp 10 saat....top up anda sudah dikreditkan!

Mudah sungguh ni...menyenangkan pengguna.

Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp atau sms nama, no telefon , no .ic
dan alamat ke.

 0139118351 /  0179113274 - Faizil
Woop-it DEALER

PERINGATAN KAMI BUKAN MLM

Pilih bahasa...BM, BI atau Mandarin2. 
Pilih perkhidmatan..Hotlink, DiGi, Celcom atau lain24.
Masukkan no. mobil anda5. Masukkan wang kertas/syiling6. 
Terima sms dlm masa kurang drp 10 saat....top up anda sudah dikreditkan!
Mudah sungguh ni...menyenangkan pengguna.



UNTUK WARGA INDONESIA KAMI MENGALU- ALUKAN UNTUK MEMILIKI TERMINAL INI, INDONESIA SEDANG MENGEMBANGKAN MESIN PINTAR INI... DAN FAIZIL JUGA DEALEAR UNTUK INDONESIA..
INDONESIA ADALAH TUMPUAN KAMI KERANA DI JAKARTA ADANYA PEJABAT BESAR KAMI BEROPERASI YANG DITERAJUI OLEH IBU RISTI.. DIBAWAH SYARIKAT PT LEBAH KUNING INTERNASIONAL.

 013 9118351 /  017 9113274 - Faizil
Woop-it DEALER

PRODUK BARU

Selain woopit.. kini ada pilihan baru mesin prabayar yang dinamakan ASMARA Topup Machine yang mana Faizil juga adalah sebagai dealer anda



Antara ciri - ciri Asmara Topup adalah
1. Menggunakan GPRS
2. Tanpa syarat pemilikan
3. Tanpa syarat pendaftaran perniagaan
4. Tanpa syarat premis
5. Dilengkapi portal
6. Boleh dibawa kemana- mana

Anda boleh memilih yang mana lebih sesuai dengan kehendak anda sama ada 

ASMARA TOPUP MACHINE yang lebih kecil dan senang di bawa



Atau Woopit Machine yang setia menunggu pelanggan..

Untuk maklumat whatsapp atau sms nama, no kp, no telefon, no. ic dan alamat ke.

 013 9118351 /  017 9113274 - Faizil
Woop-it & Asmara DEALER

ANDA JUGA BOLEH TINGGALKAN NOMBOR TELEFON UNTUK DIHUBUNGI OLEH WAKIL KAMI DI INDONESIA... TINGGALKAN NO TELEFON ANDA DI RUANGAN KOMEN.

No comments:

Post a Comment